Αγαπητοί φοιτητές,

 

Σύμφωνα με απόφαση της ΓΣ του Τμήματος η αναπλήρωση των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος Εργαστήριο Οργανικής Χημείας Ι έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 27/9/21-15/10/21.

Η ανακοίνωση αυτή αφορά μόνο τους φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο Εργαστήριο Οργανικής Χημείας Ι για το εαρινό εξάμηνο 2021 και έχουν συμπεριληφθεί στην κατανομή σε επιβλέποντες.

Στο elearning έχει αναρτηθεί πρόγραμμα στο οποίο καθορίζεται η ομάδα στην οποία ανήκει ο κάθε φοιτητής. Λόγω των υγειονομικών κανόνων που ισχύουν δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε ομάδα και το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αυστηρά όπως έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με την πρόσφατη ΚΥΑ αλλά και την απόφαση της ΣΘΕ, η συμμετοχή στις εργαστηριακές ασκήσεις μπορεί να γίνει μόνο εφόσον ο κάθε φοιτητής προσκομίσει ένα από τα παρακάτω:

 

α) Πιστοποιητικό εμβολιασμού (εφόσον έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τη 2η δόση)

β) Πιστοποιητικό νόσησης

γ) Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου PCR ή rapid (όχι self-test) που έχει διενεργηθεί την πιο πρόσφατη Τρίτη ή Παρασκευή (σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ του Τμήματος για 2 εβδομαδιαία tests)

Τα α και β θα πρέπει να τα καταθέσει σε έντυπη μορφή την 1η μέρα άσκησης, ενώ το γ σε έντυπη μορφή κάθε φορά που προσέρχεται στο εργαστήριο.

 

Στο elearning έχουν επίσης αναρτηθεί το πρόγραμμα των ασκήσεων και το φύλλο αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ασκήσεων που θα πραγματοποιηθούν, τα οποία οφείλει να έχει μαζί του ο κάθε φοιτητής κάθε φορά (μαζί με τις σημειώσεις).

 

Σας περιμένουμε στο εργαστήριο!

 

Οι διδάσκοντες