Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας ανακοινώνεται ότι η αναγό­ρευ­ση των διδακτόρων και η ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Τμήματος θα διεξαχθούν δια ζώσης, σύμφωνα με τα μέτρα αποφυγής διάδοσης της πανδημίας COVID-19, στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 10.00΄μ.

Επίσης ανακοινώνονται τα κάτωθι:

  1. Η Τελετή Ορκω­μοσίας θα διεξαχθεί με έλεγχο υγειονομικών πιστοποιητικών κατά την είσοδο όλων των παρευρισκομένων (διδα­κτόρων-αποφοίτων-συνοδών).
  2. Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η Τελετή θα πραγματοποιείται κατόπιν επί­δειξης πιστοποιη­τικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνω­στικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσω­πίας με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.
  3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της Τελετής. Η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εξωτερικό χώρο.
  4. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να αφήνουν ένα κενό κάθισμα δίπλα τους.
  5. Οι διδάκτορες και οι απόφοιτοι/ες θα κάθονται στα καθίσματα του κοινού κατά αλφαβητική σειρά.
  6. Οι διδάκτορες και οι απόφοιτοι/ες δεν θα χρησιμοποιήσουν τηβέννους.
  7. Όσοι απόφοιτοι/ες δεν παρευρεθούν στην ορκωμοσία, θα λάβουν βεβαιώ­σεις περάτωσης σπουδών και θα ορκισθούν στην επόμενη προγραμματι­σμένη από το Τμήμα ορκωμοσία.
  8. Κάθε διδάκτορας ή απόφοιτος μπορεί να συνοδεύεται από δύο το πολύ άτομα στην Τελετή Ορκω­μοσίας, τα οποία θα πρέπει να δηλώνουν κατά την είσοδό τους στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσο­φικής Σχολής το όνομα του διδάκτορα ή του απόφοιτου που συνοδεύουν, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Επιπλέον άτομα δεν θα γίνονται δεκτά.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η τελετή θα μεταδίδεται ζωντανά (live streaming) στο σύνδεσμο http://molwave.chem.auth.gr/orkomosia/