Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

 

Με χαρά εγκαινιάζουμε στην Ελλάδα ένα νέο πρόγραμμα της L’Oréal προς τους νέους γεμάτο από γνώση, την Εβδομάδα Masterclass της L’Oréal! Για το 2022 έχουν προγραμματιστεί 20 παγκόσμια Masterclass με συμμετοχή ηγετικής ομάδας της L’Oréal από διάφορες χώρες και τμήματα από τα γραφεία μας από όλον τον κόσμο. Από τις 19 έως 23 Σεπτεμβρίου, προσφέρονται 5 Μasterclass σε 5 ημέρες: ο Shane, ο Guive, η Angela, ο Adam και η Ankit μοιράζονται τις εμπειρίες και τις ιδέες τους μαζί μας, μιλούν για συναρπαστικά θέματα επίκαιρα και χρήσιμα προσφέροντας γνώση που ο κάθε νέος μπορεί να αξιοποιήσει για να χτίσει την καριέρα που επιθυμεί στον γεμάτο ανατροπές και προκλήσεις κόσμο που σήμερα ζούμε.

 

Τα Masterclass αποτελούν μίξη θεωρίας και ανταλλαγής εμπειριών με αναφορές στις  τελευταίες τάσεις των επιχειρήσεων. Επιθυμία του Masterclass είναι να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό με σκοπό την αναβάθμιση δεξιοτήτων και αντίληψης σε παγκόσμια επίκαιρα θέματα.  Στην L’Oréal, πιστεύουμε στη δύναμη της ανταλλαγής γνώσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε μια παγκόσμια μορφή εικονικού Μasterclass για να προσκαλέσουμε ειδικούς και ηγέτες να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε σύγχρονα θέματα.

 

Είτε πρόκειται για  πρώτη φορά που ακούτε για το θέμα, είτε είναι ο τομέας εξειδίκευσής σας, τα Masterclass προσφέρουν την ευκαιρία να μάθετε διαφορετικές προοπτικές και να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να ενισχύσετε την καριέρα σας.

 

Κάθε Masterclass της L’Oréal διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει live παρουσίαση από έναν κορυφαίο ειδικό της L’Oréal ενώ ακολουθεί live Q&A για να γνωρίσετε τους ομιλητές και να κάνετε ερωτήσεις που σας απασχολούν σχετικά με το θέμα.

 

Λάβε και εσύ μέρος στα Masterclass της L’Oréal. Κάνε εγγραφή και γνώρισε τους ειδικούς μας.

Για πληροφορίες αναλυτικά για τα Masterclass 2022 όπως και για να κάνετε εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο εδώ

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Maria Katsikovordou

Senior Account Manager

 

41-45 MARINOU ANTYPA STREET, 141 21 N. HERAKLIO ATHENS, GREECE

T +30 210 6784 000, D+ 30 210 6784 363, M +30 6946687069

IKON Specialized Communication Services. A company of the BBDO Group Greece.

 

LOREAL – MASTERCLASS_2022