Ανακοίνωση – Πρόσκληση
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 09:30–10.30 πμ
οι παρακάτω φοιτήτριες θα παρουσιάσουν τις πτυχιακές εργασίες τους που εκπονήθηκαν
στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων και ολοκληρώθηκαν κατά το εαρινό
εξάμηνο του 2021–22
1. Χαρίκλεια Καμενίδου
«ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΧΙΤΟΖΑΝΗΣ (PRACTICAL
GRADE) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ» (επιβλέπουσα: Φ. Μαντζουρίδου).
2. Μαριάνθη Παυλίδου
«ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ:
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» (επιβλέπων: Ν. Νενάδης)
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και είναι ανοικτή για
όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν, μέσω του συνδέσμου:
https://authgr.zoom.us/j/99778243003?pwd=QWZ5bDhlOU5YT1BCazVNOTZ2eVlQUT09
Meeting ID: 997 7824 3003
Passcode: 588159
Από το Εργαστήριο