Οι τριτοετείς φοιτητές/τριες οφείλουν να δηλώσουν έως τις 07/08/26, μέχρι τέσσερις (4) κατευθύνσεις (με σειρά προτίμησης). Δήλωση μπορούν να υποβάλουν επίσης οι φοιτητές και φοιτήτριες ανώτερου έτους σπουδών που δεν είχαν υποβάλλει δήλωση προτίμησης κατεύθυνσης ως τριτοετείς. Η δήλωση θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της ΜΟΔΙΠ (https://qa.auth.gr/student).
Χρήσιμες παρατηρήσεις και οδηγίες χρήσης της ιστοσελίδας όπου υποβάλλεται η δήλωση.
- Πριν την υποβολή της δήλωσής σας, διαβάστε τις συνοπτικές περιγραφές των κατευθύνσεων στον σύνδεσμο: https://chem.auth.gr/spoudes/study_guide/plirofories-proptychiakon-spoudon/
- Στον ιστότοπο https://qa.auth.gr/el/node/6646 θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο δήλωσης των προτιμήσεών σας (στην ιστοσελίδα https://qa.auth.gr/student).