Σχετικά με την εγγραφή στο ΠΠΔΕ των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ του Τμήματος Χημείας (και ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ που γνωρίζουν ότι έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους και μέλλεται να ορκιστούν στην επόμενη ορκωμοσία)

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε σε αναμονή για τις τελικές λίστες επιλεχθέντων από το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής για τα μαθήματα ΚΝ 106 (ΕΙΣΠ100), ΕΨ900, ΣΧΠ Ι400 και ΣΧΠ ΙΙ 400. Αφού τις λάβουμε θα προβούμε άμεσα σε ανακοίνωσή των αποτελεσμάτων και θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε εγγραφή και δήλωση μαθημάτων στο ΠΠΔΕ ως απόφοιτοι.

Εγγραφή στο ΠΠΔΕ αποφοίτων μπορούν να κάνουν και οι φοιτητές που γνωρίζουν ότι έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους και μέλλεται να ορκιστούν στην επόμενη ορκωμοσία.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διατμηματικά μαθήματα Ξένων Γλωσσών για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027 από το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών ΑΠΘ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ’26 -’27 Β΄ ΚΥΚΛΟΣ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοεμφανιζόμενου/ης Θεατρικού/ής Συγγραφέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Ενημέρωση – Σεμινάριο Γλωσσομάθειας