Τσιμίδου Μαρία
Ομότιμη Καθηγήτρια
Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας ΤροφίμωνAριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης_
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμημα Χημείας
54124, Θεσσαλονίκη
Διδασκαλία
- Χημεία τροφίμων
- Ανάλυση τροφίμων
- Διαχείριση ποιότητας τροφίμων
Έρευνα
Προϊόντα της Eλιάς
- Χημεία
- Τεχνολογία
- Έλεγχος Ποιότητας
- Ανάπτυξη νέων προϊόντων
Αρτύματα και άλλα φυσικά προϊόντα (σαφρόν, ρίγανη, δάφνη κλπ)
- Χημεία
- Τεχνολογία
- Έλεγχος Ποιότητας
- Ανάπτυξη νέων προϊόντων
- Φυσικά αντιοξειδωτικά και συντηρητικά τροφίμων